TYSIM første KR220C fuldt elektronisk styret roterende borerig arbejdede i Zhejiang konstruktion

Den nye KR220C fuldt elektronisk styrede CT roterende borerig fra TYSIM tog til Qingyuan County, Lishui, Zhejiang for at deltage i opførelsen af ​​intelligent bilindustripark i juli 2020.

Det rapporteres, at projektets geologiske forhold på stedet er komplekse, herunder opfyldningsjord, sammenhængende jord, silt, stærkt forvitrede og moderat forvitrede klippelag samt solitære sten i stratumet.Pælediameteren er 800 mm, og dybden er omkring 30m.Laget er komplekst, og konstruktionen er vanskelig.Kunden overvinder alle slags vanskeligheder ved at bruge KR220C roterende borerig til at opfylde designkravene til pælefundament, riggen er stabil og pålidelig, hovedsagelig sparer olie, og de er meget tilfredse med konstruktionens fremskridt.

CAT-chassiset på TYSIM KR220C roterende boreriggen anvender et fuldt elektronisk kontrolsystem, og førerhuset anvender intern trykteknologi for at forhindre støv i at trænge ind, og luftaffjedret sæde øger førerens komfort.

●Motoren starter med et enkelt klik og bruger den avancerede (Acert) serie elektriske indsprøjtningsdieselmotor.Forbrændingsemissionsreduktionsteknologien (Acert) er vedtaget for at opfylde den europæiske III miljøbeskyttelsesemissionsstandard.

● Den hydrauliske hovedpumpe anvender en uafhængig elektronisk styret hovedpumpe for at realisere avanceret motor- eller hydraulisk effektstyring og forbedre driftsydelsen og brændstofeffektiviteten.Seriens dobbelte hovedpumpedesign eliminerer geartabet fra det tidligere parallelle design.

● Den integrerede elektrohydrauliske reguleringsventil i den hydrauliske hovedventil annullerer pilotoliestyringen, reducerer risikoen for lækage og parasitisk belastning på hovedpumpen markant og reducerer tabet langs slangesamlingen og under slangen i broen.

●Den elektroniske smarte blæser sparer 3 % brændstof, hver blæser styres uafhængigt, arbejder i henhold til sin egen olietemperatur og tilføjer omvendt funktion til at rense radiatorfinnerne.

● Spar 15 % på vedligeholdelse.Vedligeholdelsescyklussen forlænges, hydraulikolieforbruget reduceres, og pilothydraulikoliefilteret udelades.Det magnetiske filternet bruges til at erstatte skaludledningsfilteret.Det nye luftfilter har en stærkere støvholdende kapacitet og fremragende alsidighed til dele.

● Krafthovedet anvender standardtilstand og stærk klippeindgangstilstand og øger effektiviteten af ​​boremaskine.

11 22


Indlægstid: 28. september 2020